10-weekse cursus Schoorl

KOM JE OOK BIJ ONS DANSEN?!

Kan jij ook niet stilzitten als je muziek hoort? Sta jij ook in je kamer te dansen voor de spiegel? Kijk jij veel TikTok dansjes? Kom dan naar Dansstudio Dagmar en ontdek hoe leuk onze lessen zijn!

Vanaf 9 mei gaan we in dorpscentrum de Blinkerd starten met verschillende danslessen voor kinderen en tieners. Leuke uitdagende lessen oa. peuterdans (2-3 jaar), kidsdance (4-5 jaar), dancemix (6-12 jaar).

Kom langs en doe met ons mee!

 

 

10-WEEKSE CURSUS

 

Welke lessen kun je bij ons volgen?

Peuterdans (2-3 jaar)
In de lessen peuterdans wordt gedanst aan de hand van thema’s direct uit de belevingswereld van de peuter. Liedjes, versjes, spelletjes, vrij improviseren, nabootsen en vooral plezier beleven aan het bewegen op muziek. Terwijl het kind geniet van het dansplezier wordt onder andere de emotionele ontwikkeling, expressie, creativiteit, muzikaliteit, mobiliteit en de woordenschat van het kind gestimuleerd. Deze les doen de kinderen in principe zonder ouders.

 

Kidsdance (4-5 jaar)
De kinderen komen in deze lessen spelenderwijs in aanraking met de basis van de dans. Door ruimte aan hun eigen inbreng te geven, worden nieuwe bewegingen ontdekt en gestimuleerd. Bij de kidsdance worden de oefeningen en dans uitdagender gegeven en uitgevoerd dan bij de peuterdans.

 

Dancemix (vanaf 6 jaar)
Dancemix is een dansles die bestaat uit verschillende dansstijlen zoals: streetdance, modern jazz, moderne dans, pop showmusical etc. Deze les is heel afwisselend, waarbij om de zoveel weken wordt gewerkt aan een andere dansstijl en de techniek die daarbij hoort!

 

Geef je op voor een 10-weekse cursus tot aan de zomervakantie en leer bij ons dansen!

Ben je enthousiast geworden? Schrijf je dan in voor de 10-weekse cursus! 

10-weekse cursus peuterdans

€ 50,-

10-weekse cursus kidsdance

€ 60,-

10-weekse cursus dancemix 

€ 60,-

 

NU INSCHRIJVEN

Lestijden 

Maandag 10.00-10.45 uur Peuterdans 2-3 jaar (start 9 mei t/m 11 juli)
Dinsdag 15.00-16.00 uur Kidsdance 4-5 jaar (start 10 mei t/m 12 juli)
Dinsdag 16.00-17.00 uur Dancemix 6-8 jaar (start 10 mei t/m 12 juli)
Dinsdag 17.00-18.00 uur Dancemix 9-11 jaar (start 10 mei t/m 12 juli)

 

Over dansstudio Dagmar

De dansschool is opgericht in het jaar 2001 door Dagmar Storm van ’s Gravesande en staat bekend als een dynamische school.

Wij bieden danslessen aan in Alkmaar, Oudorp en Schoorl onder leiding van gediplomeerde docenten. Alle lessen zijn ingedeeld naar leeftijd en niveau. De school is voor mensen die één of meerdere keren in de week willen dansen, maar ook voor diegenen die van dansen hun beroep willen maken (selectieklassen).

Naast wekelijkse danslessen organiseren we ook vele dansactiviteiten zoals choreografiewedstrijden, open lessen en themamiddagen. Ook verzorgen wij optredens, workshops, kinderfeestjes op maat en leerlingenvoorstellingen in een professioneel theater!

 

Dansstudio Dagmar – de dansschool voor iedereen!

Voel je welkom.
We zien je graag.
Met liefde leren we je dansen!

 

INSCHRIJVEN