Dance Workout

DOE JIJ MEE?!

CURSUS VAN 4 LESSEN 

 

Dance Workout (volwassenen) 
Dansen en bewegen is goed voor je lijf, verbetert je algehele conditie en maakt je bovendien los van je dagelijkse beslommeringen. Er wordt gedanst op eigentijdse, ritmische en vooral stimulerende muziek.
Je ontwikkelt een beter lichaamsbewustzijn, wat zal leiden tot verbetering van de houding. In de lessen komen uithoudingsvermogen, spierversterkende oefeningen, ontspanning, ademhaling en plezier aanbod. Goed voor mannen en vrouwen. Leuk om te doen, goed voor je lijf en voor iedereen haalbaar!

Wil je sporten, maar niet in de sportschool? Hou je van dansen, maar is een echte dansles niet wat je zoekt? Wil je eens iets nieuws proberen? Schrijf je in voor deze kennismakingscursus Dance workout!

DANS EN WORKOUT MET ONS MEE!!!

 

Woensdag 19.00-20.00 uur | Start 10 april (4x) Inschrijvingen gestart. Losse les mogelijk!
Docent: Dagmar
Cursus € 35,00 – € 8,75 per les

Locatie: gebouw de Daalder, Johanna Naberstraat 77 in Alkmaar

 

 

MAAK NU KENNIS MET DANCE WORKOUT


Wat kun je verwachten:

De les is een combinatie van dans en een workout. Zo komen (bijna) alle spieren aanbod in de lessen. We trainen de arm, bil, buik, been en rugspieren. Daarnaast werken we ook aan je conditie. En dit allemaal op leuke muziek. Dit zal je extra motiveren om te gaan bewegen en dat stapje meer te doen. Wij helpen je daar graag bij! Ben je al enthousiast geworden voor deze leuke uitdagende les waar je energie van krijgt?!


JA, IK WIL WERKEN AAN MIJN CONDITIE!


 

De lessen worden gegeven door Dagmar. Ze is de trotse eigenaar van Dansstudio Dagmar. Naast het runnen van de dansschool geeft ze met heel veel plezier les. Leerlingen vinden haar lief, professioneel en voelen zich snel op hun gemak, durven zichzelf te zijn en voelen zich gezien.

 


Meld je hieronder aan en ervaar ook hoe leuk en uitdagend onze lessen zijn!!

Cursus 4x € 35,00 – € 8,75 per les

Locatie: gebouw de Daalder, Johanna Naberstraat 77 in Alkmaar

NU INSCHRIJVEN!