• Dagmar
  • Monique
  • Andreas
  • Suela

Docenten

Dagmar Storm van ’s Gravesande
Dagmar heeft haar professionele opleiding gevolgd aan de Fontys Dansacademie in Tilburg (studierichting: docent klassiek en jazz) en tevens aan de Academie voor Beeldende Vorming in Amsterdam. Daarnaast heeft ze tal van aanvullende cursussen gevolgd in o.a. peuterdans, kinderdans, streetdance, choreografie en danscoaching. Verder heeft ze een aantal jaren gewerkt als professioneel danseres o.a. bij het Holland Showballet. Na jaren doceerervaring te hebben opgedaan bij uiteenlopende dansscholen, basis- en middelbare scholen, startte ze in 2000 haar eigen dansstudio. Na het behalen van haar diploma bij de AALO (de grootste opleidingsinstituut in de Nederlandse Fitnessbranche) heeft ze in 2007 de school uitgebreid met diverse shape lessen. Dagmar geeft les in Alkmaar.

Monique Kuiper
In juli 2014 heeft Monique haar diploma Dansdocent behaald aan het Nova College te Haarlem. Ze geeft nu les bij verschillende dansscholen in diverse danstijlen én volgt ook nog wekelijks zelf lessen. Monique geeft vrijdag hiphop in de Daalder in Alkmaar en zaterdag les in ADV en dancemix in Cool in Heerhugowaard.

Andreas Overdijk
Andreas geeft op een leuke en stoere manier les aan zowel jongens en meisjes. Andreas kwam na het volgen van streetdance en hiphoplessen in aanraking met breakdance en kan nu niet meer stoppen! Elke dinsdagavond geeft hij stoere breakdance lessen in de Daalder Alkmaar.

Suela Wilsterman
Afro-danseres en choreograaf afkomstig uit Almere. Haar gekke en energieke karakter weet zij goed te verwerken in haar dans en over te brengen.
Door veel te leren over de achtergrond van Afro dans heeft Suela haar eigen stijl binnen deze genre weten te creëren. Deze stijl is het beste te beschrijven als vrouwelijk en energiek. Ook dansscholen pikken haar unieke stijl op. Zo geeft Suela wekelijks danslessen wordt ze regelmatig geboekt voor workshops en showcases.

Suela heeft een aantal videoclips van haar choreografieën online staan waardoor zij niet alleen in het binnenland, maar ook in het buitenland gezien wordt. Haar meest bekeken video is haar choreografie op “Shekini” die inmiddels al bijna 900.000 views telt. Daarnaast heeft Suela in 2012 deelgenomen aan het dansprogramma ‘Every Body Dance Now’ waarin ze tot de tweede ronde kwam. Ook heeft ze vorig jaar opgetreden tijdens het basketbal toernooi van Nederland tegen Portugal. Dit jaar heeft ze optereden op het Kwaku, Karibu festival & gaf zij haar eerste internationale workshop op Afreeka Best Dance Camp in Parijs. Vanaf september gaat Suela elke dinsdag Afrodance geven in Alkmaar.