• Dagmar
  • Monique

Ons team

Dagmar Storm van ’s Gravesande
Dagmar heeft haar professionele opleiding gevolgd aan de Fontys Dansacademie in Tilburg (studierichting: docent klassiek en jazz) en tevens aan de Academie voor Beeldende Vorming in Amsterdam. Daarnaast heeft ze tal van aanvullende cursussen gevolgd in o.a. peuterdans, kinderdans, streetdance, choreografie, danscoaching, Pilates en yoga. Verder heeft ze een aantal jaren gewerkt als professioneel danseres o.a. bij het Holland Showballet. Na jaren doceerervaring te hebben opgedaan bij uiteenlopende dansscholen, basis- en middelbare scholen, startte ze in januari 2001 haar eigen dansstudio. Dagmar geeft diverse lessen in Alkmaar.

Monique Kuiper
In juli 2014 heeft Monique haar diploma Dansdocent behaald aan het Nova College in Haarlem. Ze geeft les bij verschillende dansscholen in diverse danstijlen én is tevens moeder van Noa. Monique is begonnen als stagiaire bij Dagmar en nu al meer dan 10 jaar docent bij dansstudio Dagmar. Monique geeft vrijdag hiphop en les aan het demoteam D-Dancers in gebouw de Daalder in Alkmaar.

Niek ten Broek
Niek geeft op een leuke en stoere manier les aan zowel jongens en meisjes. Niek kwam na het volgen van streetdance en hiphoplessen in aanraking met breakdance en kan nu niet meer stoppen! Elke dinsdagavond geeft hij stoere breakdance lessen in de Daalder Alkmaar.

Cathy Kramer
Cathy is afgestudeerd aan het Nova College in Haarlem. Inmiddels geeft zij alweer een aantal jaren les bij meerdere dansscholen. Bij dansstudio Dagmar is dit haar derde seizoen. Ze geeft vooral les aan het jonge kind op onze tweede locatie Oudorp in wijkcentrum de Oever en locatie de Daalder in Alkmaar.

Mabel Reichenfeld
Mabel is begonnen als klein meisje danslessen te volgen bij Dagmar en nu geeft ze voor het tweede seizoen les bij dansstudio Dagmar. Ook geeft ze danslessen op de middelbare school Jan Arentzs. Bij dansstudio Dagmar geeft ze Jazz/Showdance op de dinsdagavond aan tieners. Een doelgroep waar ze heel veel affiniteit mee heeft. Mabel haar lessen zijn energiek, uitdagend en vol met leuke muziek!

Charlie Storm van ’s Gravesande
Charlie is de dochter van Dagmar en begon met danslessen toen ze twee was. Op tienjarige leeftijd ging ze de vooropleiding 5 O’Clock volgen aan de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam. Al jaren is zij vaste hulpjuf bij de Peuter- en Kidsdance lessen op zaterdag in Alkmaar en valt in waar nodig. Nu start ze met haar eigen les Dancemix 9-12 jaar. Charlie vindt het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn tijdens de dansles en plezier heeft.