• Dagmar
  • Monique

Docenten

Dagmar Storm van ’s Gravesande
Dagmar heeft haar professionele opleiding gevolgd aan de Fontys Dansacademie in Tilburg (studierichting: docent klassiek en jazz) en tevens aan de Academie voor Beeldende Vorming in Amsterdam. Daarnaast heeft ze tal van aanvullende cursussen gevolgd in o.a. peuterdans, kinderdans, streetdance, choreografie en danscoaching. Verder heeft ze een aantal jaren gewerkt als professioneel danseres o.a. bij het Holland Showballet. Na jaren doceerervaring te hebben opgedaan bij uiteenlopende dansscholen, basis- en middelbare scholen, startte ze in 2000 haar eigen dansstudio. Dagmar geeft les in Alkmaar.

Monique Kuiper
In juli 2014 heeft Monique haar diploma Dansdocent behaald aan het Nova College te Haarlem. Ze geeft nu les bij verschillende dansscholen in diverse danstijlen én volgt ook nog wekelijks zelf lessen. Monique geeft vrijdag hiphop in de Daalder in Alkmaar en zaterdag les in ADV en dancemix in Wijkcentrum de Zon in Heerhugowaard.

Niek ten Broek
Niek geeft op een leuke en stoere manier les aan zowel jongens en meisjes. Niek kwam na het volgen van streetdance en hiphoplessen in aanraking met breakdance en kan nu niet meer stoppen! Elke dinsdagavond geeft hij stoere breakdance lessen in de Daalder Alkmaar.