Pilates Mat

VERSTERK JE CORE, JE HOUDING EN FLEXIBILITEIT

CURSUS (4 LESSEN)

Vanaf 30 jaar

Pilates is bewegen van binnenuit. Een body en mind les die niet zweverig is maar bestaat uit oefeningen ter versterking van je core, je houding en flexibiliteit.

Je wordt je bewust van je zwakke plekken en weet deze op de juiste manier te versterken, zodat je er ook tijdens je dagelijks leven veel profijt van hebt.

Of je nu graag wilt werken aan een beter figuur, of last hebt van rugklachten, reuma, stijve of juist zwakke spieren, je zwanger bent of juist net bevallen. Je al iets ouder bent en op zoek naar een manier van bewegen die wel resultaat geeft maar binnen je grenzen blijft. Pilates is een verrijking van je leven die je veel resultaat gaat opleveren.

Cursus Pilates Mat

 • Dinsdag 16, 23 april, 14 en 21 mei (4 lessen)
  Lestijd: 09.00-10.00 uur
  Locatie: Wijkcentrum de Daalder | Alkmaar
  Prijs: € 45,00 – € 11,25 per les | € 12,50 per losse les
 • Donderdag 18, 25 april, 16 en 23 mei (4 lessen)
  Lestijd: 09.00-10.00 uur
  Locatie: Wijkcentrum de Daalder | Alkmaar
  Prijs: € 45,00 – € 11,25 per les | € 12,50 per losse les

MAAK NU KENNIS MET PILATES


Wat is Pilates Ground Control?

Pilates is een bewegingsvorm waarbij het gehele lichaam wordt getraind. Bijna alle oefeningen worden op de grond uitgevoerd (vandaar de naam Ground Control) vanuit rugligging, zijligging en buikligging. Alle bewegingen beginnen vanuit het bekkengebied. De nadruk ligt op een vloeiende ademhaling en de juiste balans tussen kracht, soepelheid en concentratie.
Pilates geneest spier- en weefselpijn, zorgt voor een betere doorbloeding en een sterk immuunsysteem. Mensen zullen merken dat ze zich bewuster worden van hun lichaam, krijgen een betere lichaamshouding en worden soepeler en sterker.

De Ground Control Pilates is een methode die is ontwikkeld door Debbie Jenner. Zij heeft de originele methode van Joseph Pilates zo aangepast dat deze toegankelijk is voor iedereen.


PILATES MAT


De lessen worden gegeven door Dagmar. Zij volgt nog steeds regelmatig bijscholingen en les van Debbie Jenner zelf. Verder volgt ze ook lessen bij Michael King. 

Opleidingen & cursussen: Pilates Matwork Level One, Pilates Level Two en Klassieke Pilates, Small Balls Pilates, Werken met weerstand, Senioren & Second Spring Pilates.


DOE MEE EN ONTDEK HOE GOED PILATES IS VOOR JE LICHAAM!!

Cursus € 45,00 – € 11,25 per les | Losse les kost €12,50

Locatie: gebouw de Daalder, Johanna Naberstraat 77 in Alkmaar

NU INSCHRIJVEN

lOSSE LES