• Kinderfeestjes 2
  • Kinderfeestjes 1

Verjaardagsfeestje

Al velen hebben met groot plezier hun verjaardagfeest bij dansstudio Dagmar gevierd. De kinderfeestjes worden begeleid door professionele dansdocenten.

Voor kinderen en jongeren vanaf 4 jaar organiseert dansstudio Dagmar dansfeestjes op woensdag, vrijdag of zaterdagmiddag. In twee uur leer je een complete dans aan, eventueel aangevuld met het maken van een T-shirt, verkleden en/of schminken/make up. Ook behoort het maken van een dansclip of photoshoot tot de mogelijkheden.

We starten met het feestje met een dansworkshop van drie kwartier tot 1 uur (afhankelijk van de leeftijd en concentratieboog van de dansers). Er wordt een choreografie ingestudeerd. Vervolgens is het tijd voor een pauze. Er wordt limonade verzorgd en we versieren overheerlijke cakejes. Ook is er een cadeau voor de jarige en alle genodigden ontvangen een verrassing! Afhankelijk van welk thema er is gekozen gaan we starten met de dansclip, het maken van een eigen T-shirt, opmaken of schminken, een fotoshoot en/of verschillende dansspellen. De twee uur vliegen voorbij!

Voor speciale wensen en boekingen, kun je contact opnemen met dansstudio Dagmar.

Kosten 2 uur durend feestje 

  • tot 6 kinderen € 16,50 per kind
  • 7-10 kinderen € 15,50 per kind
  • vanaf 11 kinderen € 13,50 per kind
  • dansclip € 20,00

Thema’s
K3, Kinderen voor Kinderen, TikTok, Kids Top 20

Wij zorgen voor een onvergetelijk Kinderfeestje!!

Vraag nu meer informatie aan en ga naar onze contact pagina.