Ouder & Kinddans

Ouder & Kinddans (1,5-2 jaar) 
Kinderen bewegen, dansen, zingen en spelen graag en veel. Tijdens deze les wordt dit aangeboren gevoel gestimuleerd met liedjes, versjes, materialen en muziek. Iedere week dansen de kinderen samen met een ouder/verzorger over een voor hen aansprekend onderwerp. Je krijgt als ouder ideeën aangereikt hoe je de natuurlijke bewegingsdrang van je kind kunt stimuleren. En natuurlijk is het gewoon ontzettend leuk om samen te dansen! Plezier staat voorop!

Kledingadvies: prettig zittende kleding (niet te wijd) en sokken.

PROEFLES AANVRAGEN SCHRIJF JE DIRECT IN

 

Lesdag/tijd: woensdag 10.00-10.45 uur
Locatie: Wijkcentrum de Daalder | Alkmaar
Prijs: € 22,- in de maand

Lesdag/tijd: maandag 10.00-10.45 uur
Locatie: Wijkcentrum de Blinkerd | Schoorl

Prijs: € 32,- voor de cursus van 4 lessen
Lesdagen: 10, 17, 24 en 31 oktober

De lessen in Schoorl worden aangeboden in korte cursussen van 4 lessen, maar het is ook mogelijk om later in te stromen mits er voldoende plek is in de groep. De contributie wordt dan naar rato berekend.


De Ouder-en Kinddans in Alkmaar wordt gegeven door Dagmar. Zij heeft jaren ervaring in het geven van danslessen aan het jonge kind. Momenteel is zij bezig met een cursus Taal en Rekendans voor peuters en kleuters. In TDRD hanteren we de SLO doelen voor rekenen en taal. Zij zal binnenkort TDRD gaan geven op basisscholen aan groep 1, 2 en 3. Vanzelfsprekend zal zij de thema’s en begrippen ook gaan toepassen in de ouder & kind en peuterdans lessen bij dansstudio Dagmar.

Ook enthousiast?! Schrijf je snel in voor een gratis proefles of dans 4x mee voor 32 euro!!! Zo kan ook jij ontdekken hoe leuk onze lessen zijn!

PROEFLES AANVRAGEN SCHRIJF JE DIRECT IN

filmpje dansplezier tijdens de ouder & kinddans!