• Foto 1
  • Foto 2
  • Foto 3

Dancemix 20+

LEER VERSCHILLENDE DANSSTIJLEN!

Dinsdag 20.00-21.00 UUR

 

Heb je vroeger gedanst en begint het weer te kriebelen? Dansstudio Dagmar start met een nieuwe les Dancemix 20+!

Speciaal voor dansers die zin hebben om het dansen weer op te pakken of juist willen beginnen aan een superleuke uitdaging. Wil je dansen in een gezellige sfeer onder leiding van een enthousiast docent? Geef je op voor een gratis proefles! 

 

DANCEMIX 20+

Lesdag/tijd: dinsdag 20.00-21.00 uur
Docent: Mabel
Prijs: € 32,- per termijn (aug. t/m juni)

Locatie: gebouw de Daalder, Johanna Naberstraat 77 in Alkmaar

MAAK NU KENNIS MET DANCEMIX 20+

 

Dancemix 20-35 jaar
Tijdens de Dancemix raak je nooit verveeld. Altijd twee verschillende dansstijlen in één les. Van modern tot breakdance, hiphop tot show. Afwissende lessen en professionele begeleiding staan bij ons voorop.
Je gaat werken aan een leuke choreografie, er worden o.a. de buikspieren getraind en verbeter je ook nog eens je conditie. Het is een les met power en je kunt je ‘oude’ hobby weer oppakken of juist beginnen met een super leuke uitdaging. Als je het leuk vindt, kun je ook meedoen aan de dansshow’s van dansstudio Dagmar. Dit is absoluut geen ‘must’ Het is natuurlijk ook heerlijk om elke week lekker te dansen op swingende muziek, je coördinatie te trainen en plezier te hebben in het dansen. Een hele leuke dansles voor volwassenen waarin plezier voorop staat!

 

KRIEBELT HET AL OM (WEER) TE GAAN DANSEN?

 

JA, IK WIL DANSEN IN EEN GEZELLIGE SFEER!


De lessen worden gegeven door Mabel. Ze is begonnen als klein meisje danslessen te volgen bij Dagmar en nu geeft ze voor het tweede seizoen les bij dansstudio Dagmar. Ook geeft ze danslessen op de middelbare school Jan Arentzs. Bij dansstudio Dagmar geeft ze Jazz/Showdance 12-18 jaar en Dancemix 20+ op de dinsdagavond. Een doelgroep waar ze heel veel affiniteit mee heeft. Mabel haar lessen zijn energiek, uitdagend en vol met leuke muziek!

 


Meld je hieronder aan en ervaar ook hoe leuk en uitdagend onze lessen zijn!!

Locatie: gebouw de Daalder, Johanna Naberstraat 77 in Alkmaar

Je bent nooit te laat om (weer) te starten met dansen. Voel je welkom!

PROEFLES AANVRAGEN

NU INSCHRIJVEN!