Zing & Dans!

EEN COMBINATIE VAN ZANG EN DANS!

Zaterdag 12.00-13.00 UUR

 

Dansstudio Dagmar start met een nieuwe les Zing & Dans!

Ben jij gek op dansen & zingen en wil je geen keuze maken? Combineer je 2 favo bezigheden tijdens de Zing & Dans cursus. Iedere week ga je met zowel dans als zang aan de slag en leer je deze 2 disciplines met elkaar te combineren! We werken vooral met leuke popsongs die zowel voor dans als zang super geschikt zijn, natuurlijk met een stoer urban tintje en uiteindelijk sluit je de cursus af met een optreden voor de ouders!!

Wil je dansen in een gezellige sfeer onder leiding van een enthousiast docent? Geef je op voor de nieuwe cursus ZING & DANS! 

 

ZING EN DANS MET ONS MEE!

CURSUS
Lesdagen: 1, 8, 15 en 29 juni
Tijd: 12.00-13.00 uur (za 1 juni is de les van 11.00-12.00 uur)
Docent: Cathy
Prijs: € 35 – € 8,75 per les (cursus van 4 lessen) | € 10 per losse les

 

Locatie: gebouw de Daalder, Johanna Naberstraat 77 in Alkmaar

 

MAAK NU KENNIS MET ZING & DANS!

 

Zingen & Dansen!
Zing je altijd onder de douche? Dans je mee met de leukste TikToks en YouTube video’s? Meld je aan voor de cursus Zing & Dans. Een hele leuke zang- en dansles voor 6-10 jaar waarin plezier voorop staat!

 

KRIEBELT HET AL OM TE GAAN ZINGEN EN DANSEN?

JA, IK WIL ZINGEN & DANSEN IN EEN GEZELLIGE SFEER!De lessen worden gegeven door Cathy. Na het afronden van de dansacademie geeft zij fulltime danslessen aan diverse dansscholen in Noord-Holland. Bij dansstudio Dagmar geeft zij nu twee jaar met heel veel plezier les. Cathy is een heel betrokken docent en ze vindt het belangrijk dat je met een lach op je gezicht naar huis gaat. Plezier staat voorop!


Meld je hieronder aan en ervaar ook hoe leuk en uitdagend onze lessen zijn!!

Locatie: gebouw de Daalder, Johanna Naberstraat 77 in Alkmaar

Combineer nu je 2 favorieten: Zing & Dans!

NU INSCHRIJVEN!