WELKOM! JOIN US NOW, LEARN TO DANCE!

ZOEK JE EEN GEZELLIGE, MAAR OOK EEN PROFESSIONELE DANSSTUDIO?!

Dan zijn wij de dansschool die je zoekt! 

 

Onze lessen worden gegeven door een enthousiast en professioneel docententeam, die van elke les een feest maken. In de lessen wordt gewerkt aan het dansniveau, maar er is ook ruimte voor plezier en ontspanning. Wij streven boven alles naar het creëren van toegankelijke, fijne lessen waar elke leerling zich thuis voelt.

Nieuwsgierig naar ons lesaanbod? Maandag 8 t/m 13 januari organiseren we een open lesweek en ben je welkom verschillende dansstijlen gratis en vrijblijvend uit te proberen.

 

OPEN LESWEEK | MAANDAG 8 T/M 13 JANUARI

 

BOEK NU EEN GRATIS PROEFLES

Maak kennis met onze dansschool en de docenten en ontdek welke dansstijl het beste bij je past. Proef de sfeer en ervaar hoe leuk onze lessen zijn!KRIEBELT HET AL OM (WEER) TE GAAN DANSEN?

ALLE DANS EN BEWEEGLESSEN

OUDER-KINDDANS

PEUTERDANS

KIDSDANCE

DANCEMIX

STREETDANCE

HIPHOP

BREAKDANCE

JAZZ/SHOW

ZING EN DANS!

OUDER-KINDYOGA

PILATES

DANCE WORKOUT

We werken met niet al te grote groepen zodat wij jou persoonlijke aandacht kunnen geven. Bij dansstudio Dagmar word je gezien en krijg je ruimte om jezelf te zijn. Niet voor niets is dansstudio Dagmar de meest geliefde dansschool van Alkmaar.

JA, IK WIL DANSEN IN EEN GEZELLIGE SFEER!


Maak kennis met ons team. Krijg les van topdocenten!
Onze docenten dansen met hun hart, zijn professioneel en zorgen dat je geniet van elke dansles! Zij inspireren je om beter te worden in wat jij het liefste doet, je uitleven op de muziek en samen met leeftijdsgenoten jouw passie delen. Met tips en persoonlijke aandacht helpen onze docenten je jouw dansdromen waar te maken.

 

Ons TopTeam!!!


Meld je hieronder aan en ervaar ook hoe leuk en uitdagend onze lessen zijn!!

 

JA, IK WIL EEN GRATIS PROEFLES